Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

25.5.2013

10


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. Tänä vuonna ilmestyy Rutinoffin kuskin 10-vuotisjuhlakirja. Sen vuoksi kirjoitan tällä hetkellä vain kirjaan tulevia tekstejä. Nettikirjoittelu sotkisi pakkaa liikaa ja koko hommasta tulisi epäloogista. Yariksen koeajotarina on tosin sellainen, joka on kirjoitettu sekä erillisenä koeajona normaaliin tapaan että tulevan kirjan tarinoihin dialogeilla varustettuna. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen jollain aikataululla vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

30. luvku on lyhyesti ja ytimekkäästi nimetty kympiksi (10). Kirjan päätösluku, jossa tavataan Lepo-Late ja Tomppa Pomo. Late purkautuu murheistaan Opelin omistajana ja Tomppa Pomo, tuo pilkkutaksikuski on alkanut kouluttautua konsultiksi ja on töissä eräässä liikkeessä, jonne Rutinoffin kuski suunnistaa. Tämä oli sitten tässä, kymmenen vuotta - eikä ihan suotta!

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi