Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

25.5.2013

Lähtee kuin pullataikina


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. Tänä vuonna ilmestyy Rutinoffin kuskin 10-vuotisjuhlakirja. Sen vuoksi kirjoitan tällä hetkellä vain kirjaan tulevia tekstejä. Nettikirjoittelu sotkisi pakkaa liikaa ja koko hommasta tulisi epäloogista. Yariksen koeajotarina on tosin sellainen, joka on kirjoitettu sekä erillisenä koeajona normaaliin tapaan että tulevan kirjan tarinoihin dialogeilla varustettuna. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen jollain aikataululla vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

29. luvussa on jätetty työharjoittelut taakse ja saatu työkkäristä virallinen paperi sen osalta. Rutinoffin kuski lähtee ulkoiluttamaan Rutinoffia ja törmää matkalla Sumuvalo-lehden armoitettuun päätoimittajaan Kaaleppi Kardaaniin. Yllättäen Mersu-takkinen päätoimittaja ei olekaan liikenteessä Mersulla, vaan Transitilla. Auton ongelmia ratkottaessa Rutinoffin kuski tapaa mielenkiintoisen vian kanssa painivan Dart-miehen.

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi