Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

25.5.2013

Amisnenä


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. Tänä vuonna ilmestyy Rutinoffin kuskin 10-vuotisjuhlakirja. Sen vuoksi kirjoitan tällä hetkellä vain kirjaan tulevia tekstejä. Nettikirjoittelu sotkisi pakkaa liikaa ja koko hommasta tulisi epäloogista. Yariksen koeajotarina on tosin sellainen, joka on kirjoitettu sekä erillisenä koeajona normaaliin tapaan että tulevan kirjan tarinoihin dialogeilla varustettuna. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen jollain aikataululla vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

27. luvussa imetään Reiskan oppeja. Reiska ilmoittaa nenän olevan tärkeä työkalu mm. renkaiden tasapainoituksessa. Pasi Kuikka saapuu myös paikalle, sillä hänen ja Aulin "Huomio" Ventiilin protoautossa on ongelmia. Pasi on myös kohdannut ongelmia uuden harrastuksensa parissa.

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi