Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

6.4.2013

Työelämään tutustuminen


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. Tänä vuonna ilmestyy Rutinoffin kuskin 10-vuotisjuhlakirja. Sen vuoksi kirjoitan tällä hetkellä vain kirjaan tulevia tekstejä. Nettikirjoittelu sotkisi pakkaa liikaa ja koko hommasta tulisi epäloogista. Yariksen koeajotarina on tosin sellainen, joka on kirjoitettu sekä erillisenä koeajona normaaliin tapaan että tulevan kirjan tarinoihin dialogeilla varustettuna. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen jollain aikataululla vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

18. luvussa Närä kuskaa vastaan hangoittelevan Rutinoffin kuskin työharjoittelupaikkaansa, joka on monimerkkiautomyymälä. Liikkessä hääräävät omistaja Toivo Onppeli ja tehomyyjä Voitto Massi. Myös tiukka työkkärin täti Maija Yökkäri on paikalla valvomassa miten työnvieroksuja sopeutuu harjoitteluun. Päivä ei lupaa hyvää, sillä ensimmäinen myyntikohde tulee olemaan uusi Yaris. Siitähän Närä innostuu.

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi