Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

6.4.2013

Pihalöytö


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. Tänä vuonna ilmestyy Rutinoffin kuskin 10-vuotisjuhlakirja. Sen vuoksi kirjoitan tällä hetkellä vain kirjaan tulevia tekstejä. Nettikirjoittelu sotkisi pakkaa liikaa ja koko hommasta tulisi epäloogista. Yariksen koeajotarina on tosin sellainen, joka on kirjoitettu sekä erillisenä koeajona normaaliin tapaan että tulevan kirjan tarinoihin dialogeilla varustettuna. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen jollain aikataululla vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

16. luku alkaa salaperäisellä viestillä Rambelta. Ilmassa on nyt jotain suurta, ei urheilujuhlaa, mutta jotain vieläkin suurempaa. Kaunis Koskinen lähtee Rutinoffin kuskille kuskiksi, määränpäänä eräs omakotitalo Helsingin Vesalassa. Perillä odottaa yllätys, joka ei suinkaan ole kiukkuinen mummeli, vaikka hänkin odottaa perillä. Yllätys on toinen Rutinoff, josta on ollut tieto, mutta auto itsessään on ollut löytämättä.

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi