Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

6.4.2013

Yaris on laskeutunu


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. Tänä vuonna ilmestyy Rutinoffin kuskin 10-vuotisjuhlakirja. Sen vuoksi kirjoitan tällä hetkellä vain kirjaan tulevia tekstejä. Nettikirjoittelu sotkisi pakkaa liikaa ja koko hommasta tulisi epäloogista. Yariksen koeajotarina on tosin sellainen, joka on kirjoitettu sekä erillisenä koeajona normaaliin tapaan että tulevan kirjan tarinoihin dialogeilla varustettuna. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen jollain aikataululla vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

Neljännessätoista luvussa heitetään hyvästit pienille nelipyöräisille ja siirrytään takaisin isompiin B-kortilla ajettaviin nelipyöräisiin. Oskari Närä on saanut uuden Yariksen ja herättää Rutinoffin kuskin aamulla kello neljä kuulemaan tätä ilouutista. Närä luovuttaa yllättäen Yariksensa Rutinoffin kuskille koeajettavaksi, tosin koeajaja joutuu tankkaamaan auton.Yaris siis koeajetaan ja käydään läpi niin kuin vain Rutinoffin kuski sen voi käydä läpi.

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi