Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

4.2.2013

Mopotiauto


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. Tänä vuonna ilmestyy Rutinoffin kuskin 10-vuotisjuhlakirja. Sen vuoksi kirjoitan tällä hetkellä vain kirjaan tulevia tekstejä. Nettikirjoittelu sotkisi pakkaa liikaa ja koko hommasta tulisi epäloogista. Yariksen koeajotarina on tosin sellainen, joka on kirjoitettu sekä erillisenä koeajona normaaliin tapaan että tulevan kirjan tarinoihin dialogeilla varustettuna. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen jollain aikataululla vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

Kahdestoista luku taluttaa esiin tiukkoihin nahkahousihin verhoutuvan naisen. Nyt ei ole kysymys mistään seksipommista, vaan naapurin hullusta ämmästä, eli Floora Hellästä. Hän on saanut joululahjaksi Rambelta mopoauton, joka kääntyy naisen suussa muotoon mopotiauto. Rutinoffin kuski joutuu vaaravyöhykkeelle, mutta selviytyy tilanteesta täpärästi. Tosin yhdestä piinasta selviytyminen vie hänet toiseen piinaan, josta tosin pääsee kehumalla.

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi