Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

4.2.2013

Joulunarttu


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. Tänä vuonna ilmestyy Rutinoffin kuskin 10-vuotisjuhlakirja. Sen vuoksi kirjoitan tällä hetkellä vain kirjaan tulevia tekstejä. Nettikirjoittelu sotkisi pakkaa liikaa ja koko hommasta tulisi epäloogista. Yariksen koeajotarina on tosin sellainen, joka on kirjoitettu sekä erillisenä koeajona normaaliin tapaan että tulevan kirjan tarinoihin dialogeilla varustettuna. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen jollain aikataululla vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

Kymmenennen luvun nimi viittaa ihan johonkin muuhun kuin autoiluun. Nimeen on syypää Rutinoffin kuskin uusi naapuri Nina, joka näyttää parhaimmat puolensa ja pyytää mielipiteitä. Luvussa kyllä käsitellään myös autoilua, sillä Rambe tulee kuvioihin ja antaa Rutinoffin kuskille Mitsu Outlanderin avaimet. Auto on pysäköity Primera-mies Jarno Koikkalan ruutuun ja siitähän tulee luonnollisesti sanomista.

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi