Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

4.2.2013

Vanha tuttu autokoijari


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. Tänä vuonna ilmestyy Rutinoffin kuskin 10-vuotisjuhlakirja. Sen vuoksi kirjoitan tällä hetkellä vain kirjaan tulevia tekstejä. Nettikirjoittelu sotkisi pakkaa liikaa ja koko hommasta tulisi epäloogista. Yariksen koeajotarina on tosin sellainen, joka on kirjoitettu sekä erillisenä koeajona normaaliin tapaan että tulevan kirjan tarinoihin dialogeilla varustettuna. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen jollain aikataululla vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

Kahdeksannessa luvussa Närä, Rutinoffin kuski ja tuore naapuri Tsekku ajavat läheiselle huoltoasemalle katsomaan Camrya, jota Närä on ostelemassa. Ehkä vähän suurempi yllätys on auton myyjä, joka osoittautuu tutuksi autokoijariksi, eli Eemeli Möttöseksi. Jututkin ovat entisellään.

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi