Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

1.1.2013

Hikinen lipsuva perse


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. On koettanut aika alkaa kirjoittaa Rutinoffin 10-vuotisjuhlakirjaa. Sen vuoksi iso osa, eli lähes kaikki tulevista tarinoista ovat luettavissa vain kirjassa. Voi olla, että kirjoitan tässä välillä nettiin jonkun tarinan, mutta minun pitää ottaa huomioon se, että kirjasta tulee ajallisesti looginen, eikä se kietoudu liikaa netin kanssa yksiin. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

Nimestä huolimatta tähän kuudenteen lukuun ei sisälly erotiikkaa, elämää autoilun parissa kyllä sitäkin enemmän. Närän hinaukset eivät menneet putkeen, mikä johtaa taas Kaunis Koskisen suunnittelemaan valtaisaa ryyppyputkea. Miten, se selviää sitten kirjasta ja myös se, mikä on hikinen lipsuva perse.

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi