Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

1.1.2013

Paska päivä


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. On koettanut aika alkaa kirjoittaa Rutinoffin 10-vuotisjuhlakirjaa. Sen vuoksi iso osa, eli lähes kaikki tulevista tarinoista ovat luettavissa vain kirjassa. Voi olla, että kirjoitan tässä välillä nettiin jonkun tarinan, mutta minun pitää ottaa huomioon se, että kirjasta tulee ajallisesti looginen, eikä se kietoudu liikaa netin kanssa yksiin. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

Neljäs kirjan luvuista käsittelee krapulapäivää, joka on otsikon mukaan myös muille paska päivä. Närä saapuu visiitille ja Pasi Kuikka soittelee ja kehuu Sähö-Auliksen uusia ominaisuuksia. Närällä on ongelmia Corollansa kanssa ja hänen on vaikea tuoda niitä ilmi. Pasi varaa sille huoltoajan, sillä onhan hän Toyotan huoltoneuvoja. Hullu ämmä kantaa myös kortensa kekoon paskan päivän osalta. Tulee yllättävä tilitys.

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi