Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

1.12.2012

Perhe Lotja


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. On koettanut aika alkaa kirjoittaa Rutinoffin 10-vuotisjuhlakirjaa. Sen vuoksi iso osa, eli lähes kaikki tulevista tarinoista ovat luettavissa vain kirjassa. Voi olla, että kirjoitan tässä välillä nettiin jonkun tarinan, mutta minun pitää ottaa huomioon se, että kirjasta tulee ajallisesti looginen, eikä se kietoudu liikaa netin kanssa yksiin. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

Kolmas kirjan luvuista käsittelee Rutinoffin kuskin uusia naapureita. Naapurihuoneistossa asunut Jamppa Ruippa muutti Lappiin poroja kuvailemaan. Hänen asuntonsa osti värikäs nuoripari, joista vain toinen on nuori. Herra Lotja on pitkä tatuoitu jenkkihemmo ja puolta nuorempi rouva Lotja puolestaan pitkänhuiskea strippari, jonka rintavarustus ei jää huomaamatta. Muuttopäivän kunniaksi pariskunta kutsuu Rutinoffin kuskin syömään ja tupareihin pelkkien muuttolaatikoiden keskelle. Samalla talon emäntä näyttää mitä näyttää …

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi