Etusivulle
Rutinoffin kuskin tarinat
takaisin tekstipohjaiselle sivulle
Korvikeautojen koeajot

21.11.2012

Sähö-Aulis


Hyvät Rutinoffin kuskin lukijat. On koettanut aika alkaa kirjoittaa Rutinoffin 10-vuotisjuhlakirjaa. Sen vuoksi iso osa, eli lähes kaikki tulevista tarinoista ovat luettavissa vain kirjassa. Voi olla, että kirjoitan tässä välillä nettiin jonkun tarinan, mutta minun pitää ottaa huomioon se, että kirjasta tulee ajallisesti looginen, eikä se kietoudu liikaa netin kanssa yksiin. Kun kirja on kirjoitettu, palaan jälleen vain nettitarinoihin. Esittelen täällä netissä kirjaan tulevat luvut muutamalla sanalla.

Kirjan toinen luku tulee käsittelemään uutta autotekniikkaa, joka on yhdistetty vanhaan suomalaiseen nimeen. Sähö-Aulis on uusi Toyotan hybridi, jonka tuotekehityksessä ovat olleet mukana armoton poteron kaivaja Aulis "Huomio" Venttiili ja Pasi Kuikka, tuo huoltoneuvojien irvikuva. Kaverukset eivät suinkaan ole olleet rakentamassa autoa, vaan konsultoimassa ja ideoimassa sen omituisuuksia. Närä saa kutsun auton koeajolle ja Rutinoffin kuski päätyy pullan himoissaan mukaan.

Lukijoille tiedoksi, että Deittimörkö-kirja on saatavissa e-kirjana Applen tuotteisiin. Hinta on huomattavasti edullisempi kuin painettu teos, joten nyt ostaminen ei ole ainakaan rahasta kiinni.

© Rauno Vääräniemi