Luka
Kääpiöpinserin kotisivu
© Rauno Vääräniemi 2021

Videot

Kääkkämäisiä videoita Tällä sivulla on videoita Lukan elämän varrelta. Lukan lisäksi niissä esiintyy kääpiöpinseri Kris, lapinkoira Miro ja jokunen muu vieraileva koiratähti. Videot ovat omaa tuotantoa ja ne kaikki ovat ladattu YouTubeen Rutinoffin kuskin kanavalle. Alla on jokaisesta videosta lyhyt selitys ja linkki itse videoon. Linkkinä toimii otsikko tai tekstin vieressä oleva YouTube-logo. Videot ovat käänteisessä järjestyksessä, eli täällä pahnanpohjimmaisena on vanhin Lukasta kuvattu video. Kaikki videot löytyvät YouTubesta Rutinoffin kuskin kanavalta.

Luka ja Miro

Luka tässä hau! Videohommat ovat olleet pitkän aikaa jäissä. Nyt teimme koirakaveri Miron kanssa lyhyen trailerin Macilla. Siinä on valmiina hienot trailerit ja sovittelimme omat tekemisemme yhteen traileripohjaan. Tämä on ns. kapeakuvavideo, sillä se on kuvattu iPhonella puhelin pystyasennossa. Näytämme sen ansiosta laihemmilta, hehhau! Videon materiaali on kuvattu maaliskuussa 2013.

Guard dogs

Kris tässä väy! Meikä on hirmu tarkka vahtikoira. Osaan sanoa jopa, että montako Hesaria lehdenjakajalla on kädessään kun se saapuu meidän kerrokseen. Pitää kyllä myöntää, että vahtimisen ohella tulee peilailtua itseä aika paljon, olen niin komea, köhhau! Lukalla sen sijaan on vahvat hermot, se pystyy nukkumaan työnsä äärellä ilman mitään ongelmia. Tämä video on koostettu 550 kuvasta useamman päivän ajalta. Jos ette pysy juonessa mukana, on se teidän oma häpeänne, viuvähheh! Videon materiaali on kuvattu syksyllä 2011.

Kalkkunan metsästys

Luka tässä hau! Treenattiin Krisin kanssa kalkkunan metsästystä, sillä syksy on saamiemme tietojen mukaan metsästysaikaa. Ajateltiin hoidella harjoitukset siististi sisätiloissa, ettei tassut kastu eikä apajille tule muita koiria. Ihan vähän pitää kyllä myöntää, että nyt yli kolmevuotiaana Kris on eri peto metsästämään vaarattomia juttuja, kuten kalkkunan siivuja. Se on nopea, aivan liian nopea tällaiselle 7-vuotiaalle. Kivaa oli kuitenkin molemmilla. Video on kuvattu syyskuussa 2011.

Hampaiden pesu

Kris tässä väy! Hau miten pistää vihaksi. Pitää olla tosiaan vajaajalkainen, että keksii alkaa tökkiä toista suuhun muovisella tikulla, jossa on vielä jotain harjaksia päässä. Antaisivat vain pelkästään sitä kananmakuista hammastahnaa - ja reilusti! En minä ole mitenkään vaikea tapaus, olen vain valikoiva sen suhteen mitä suuhuni työnnetään, viuvähpah! Video on kuvattu elokuussa 2011.

Kris and Luka slow motion: Kick back

Kris tässä väy! Eihän se koira ole haukku eikä mikään, ellei siltä irtoa kunnon takapotku. Meillä Lukaveikkahaukun kanssa sellainen irtoaa oikein luonnostaan. Pistetään teillekin onnettomat potkijat vähän mallia miten homma hoituu kahdelta alan ammattilaiselta. Luka on kyllä vähän parempi, mutta meitsi kääkkä on kyllä varppi kakkonen. Varokaa, ettei mene hiekkaa simmuihin. Video on kuvattu keväällä 2011.

Luka slow motion: Shaking

Luka tässä hau! Koiran elämään kuuluu oleellisena osana ravistelu. Mitä sen aikana tapahtuu, on useimmille kaksijalkaisille vallan tidostamaton asia. Halusimme Krisin kanssa selvittää sitä teille. Näin ollen Krisin ohjausessa suoritin kääpiöpinserimäisen kokovartaloravistelun. Koska video on hidastevideo, näette miten ravistelu tapahtuu oikeaoppisesti. Video on kuvattu keväällä 2011.

Luka slow motion: Drink

Luka tässä hau! Meikä kääkkä taas pääosissa, miten sattuikaan. Kris veikkahaukku huuteli taustalla, että lipitä, lipitä, ei vesi juomalla lopu. Tämä pätkä on aika kostea, mutta onneksi vain meidän juomakupissa. Pääsette seuraamaan (myös te hitaimmat) miten koira juo ja vesipisarat lentelevät. Harmi kyllä, kun isäntä pihtaa valoissa, eikä hommannut halogeenipatteristoa sisälle, niin suurnopeusvideomme ovat hämärää laatua. Video on kuvattu keväällä 2011.

Luka slow motion: Kill stuffed animal

Luka tässä hau! Hitaasti mennään myös tässä elokuvassa. Tämä on jatkoa sarjalle: "Me hitaat kääpiöpinserit". Hauhuu, tuo oli huumoria. Koska koira tappaa uhrin nopeammin kuin sillä silmä värähtää, näytämme nyt hidastettuna ja turvallisesti pehmoeläimillä miten nirrin pois ottaminen tapahtuu. Tämä ei sovellu välttämättä heikkohermoisimmille eikä myöskään pehmoeläintensuojelijoille. VAROITUS: voi aiheuttaa itse kokeiltuna oman niskan vaurioitumisen, joten älä tee tätä kotona. Video on kuvattu keväällä 2011.

Kris ja Luka slow motion jump

Luka tässä hau! Meinattiin ensin isännän kanssa, että teipataan Kris seinään, että saadaan siitä parempia kuvia. Ei teipattu, vaan käytettiin uutta kameraa kuvaamiseen. Tällä videolla on pomppua niin että piisaa, siinä jäisi kyllä Australian kengurutkin toiseksi. Video on kuvattu keväällä 2011.

Kris ja Luka slow motion run

Kris tässä väyväh! Ollaan taas hidastehommissa Lukan kanssa. Tässä videossa kirmaamme sisätiloissa kovaa vauhtia, vaikka se ei siltä näytäkään. Video on vähän hämärä, sillä sisätiloissa ei valo oikein riitä hidastevideoille. Video on kuvattu keväällä 2011.

Kris slow motion movie

Kris tässä väy! Tässä on meikähaukun hidaste-elokuva, oikein taidepläjäys vasten kameran optiikkaa. Vedän videolla tuhatta ja sataa, mutta silti näette minun liikkuvan kuin Luka, pahhau, hehhau ja hihhau. Niin, videolla liike näyttää siltä, kuin tarpoisin tassut tervassa. Olkaa hyvät ja nauttikaa. Video on kuvattu 25.04.2011.

Kamerakoira Kris Camera dog Kris

Kris tässä viuväh! Pistä isoveikkahaukku asialle ja tee ite paremmin. Pistin siis Opticam MD80 videokameran kaulaan ja kuvasin tuhatmiljoonaa kertaa paremman videon mitä Luka. Tässä se vasta roadmovie onkin, oikein sorateiden kunkkuvideo. Kamera oli kaulassa valjaisiin kiinnitettynä ja ihan vain sen takia, ettei tule roadmovieta katsottaessa korkeanpaikan kammoa. Pitäkää varanne, etteivät neulaset töki kuonoanne tätä katsellessa. Video on kuvattu kesällä 2010 ja editoitu lumimaassa 2010.

Kamerakoira Luka Camera dog Luka

Luka tässä wuh! Ei tule mitään ellei itse tee, nimittäin kunnon videota koiranäkökulmasta. Pistin releet kaulaan (kameran) ja kuvasin itse jokakoiran roadmovien. Jos videon laatu saa kuonot nyrpistelemään, niin syyttäkää sitä halpiskameraa millä kuvaukset tehtiin. Laite kuitenkin kesti kovat kuvaussessiot, eli ei se ihan onneton ollut. Kuvakset tehtiin Opticam MD80 pienoisvideokameralla ja kaulavaralla, eli kamera oli kiinni valjaissa meikähaukun kaulan alla. Video on kuvattu kesällä 2010 ja editoitu Joulukuussa 2010. ja editoitu lumimaassa 2010.

Miniature Pinschers and the doorbell. Kääpiöpinserit ja ovikello

Tämä video on hyvin dramaattinen tietylle ammattiryhmälle, joten posteljoonit, älkää katsoko. Koko pätkä on tehty yhden oton periaatteella, eli kerrasta muistikortille ja pureskeltavaksi. Videossa soi ovikello ja kääpiöpinserit (kröhöm, me) hoitavat virkaansa. Video on kuvattu kesähelteillä 18.07.2010.

Miniature Pinscher Luka and stuffed sheep. Kääpiöpinseri Luka ja

pehmolammas

Luka tässä räyh! Tällä tiukan toiminnan videolla pistän Laten kuriin, siis Late lampaan. Kyseessä ei ole television Late lammas, vaan ihan oma Amsterdamin tuliainen, joka kaipaa välillä pöllytystä (n. 16 kertaa päivässä). Tämä on hyvää kylmän talvipäivän sisäjumppaa, niin pehmolampaalle kuin meille kääpiöpinsereillekin. Älkää päästäkö omia lampaitanne herroiksi talossanne. Kuvauspäivämäärä 9.1.2010.

Kääpiöpinserit Luka ja Kris Keravajoen rannalla

Luka tässä vuh! Kesä meni, ja syksykin pääsi pitkälle, melkein huomaamatta. Pureskelimme ja tuotimme kaikelle kansalla syysvideon kahden kääpiöpinserin haisteluretkestä syksyiselle Keravajoen rannalle. Tällä kertaa videon tekstit on myös haukuttu toisia koiria varten, ettei tarvitse tyytyä ihmisten tulkkaamiseen, siinä kun tulee yleensä käännösvirheitä ja väärinymmärryksiä, hehhau! Video on kuvattu 10.10.2009.

Kääpiöpinseri Kris laulaa

Kris tässä singsongvuh! Ajattelin tässä päivänä muutamana, että luon itselle uuden uran, alan laulaa loilottaa hyviä suomipopbiisejä. Olen nyt harjoitellut kovasti Joutsenlaulua, mikä ei kuulemma isännänkään mielestä ole huono valinta. Ai että siinä kuulkaas häntä vispaa ja keuhkot tuulettuu, kun meikäkoira vetäisee tunteella kuono kohti kattoa tuon em. biisin. Video on kuvattu 28.3.2009 ja julkaisuun on saatu lupa Hakulisen Jussilta.

Kääpiöpinseri Kris ja pullo. Miniature Pinscher Kris and bottle

Kris tässä viuviuväh! Meitsi sai taas aikaiseksi yhden viteon maailmanlaajuiseen levitykseen. Tällä kertaa kyseessä on pullo, joka pelkotti kovasti yhtenä iltana. Sitten jonkun ajan päästä päätin ottaa siltä luulot pois ja purra sen henkettömäksi. Kielenkäyttö on tässä videossa sen verran rankkaa, etten suosittele sitä itseäni nuoremmille pennuille. Aineisto on kuvattu 28.7. - 9.8.2008 välisenä aikana.

Kris eka haukku. Kris first bark

Kris tässä jälleen viuviuväh! Ei ole riemulla rajaa kun haukku alkoi kulkea meikähaukulla, viuväh! On kuulkaas komea ääni millä komentaa tuota isoveikkahaukkua Lukaa. Oikeastaan testasin tässä videolla, että lähteekö koira haukkumalla kopistaan, eli Luka tuosta kuljetusboxistaan. Ei se mihinkään siitä lähtenyt, onkohan se jo liian vanha, viuväh? Pätkä on kuvattu 28.6.2008.

Krisvideo 1

Kris täällä wuhhau, tässä tulee minun eka viteo vaimikäsenytolikaan? No, kuvassa on liikettä, eli elävää kuvaa tässä tarjoillaan. Olen siis Kris ja ikää tällä videolla minulla on pikkaisen päälle seitsemän viikkoa. Toinen koira videolla on mun isoveikka Luka. Viteo on pentuviteo, eli säntäilen ja pompin tällä lyhyellä pätkällä kuin koiranpentu, wuhhihihii. Viteo on kuvattu 23. - 24.6.2008.

Kääpiöpinseri Luka mustavalkoinen video

Siirryin kertaheitolla menneisyyteen, sillä tekaisin elämäni ensimmäisen mustavalkoisen mykkäelokuvan. Tuotos on pureskeltu valmiiksi 9.3.2008. Elokuvassa ei ole ääntä eikä ääniraitaa, koska se on mykkäelokuva, you hau? Elokuva kertoo minusta, Lukasta. Olen siinä kotona oma itseni, laiska ja pirteä yhtä aikaa. No niin, sipsit kehiin ja katsomaan sitä leffaani!

Luka ja possu

Tämänkertainen Lukavideo on filmattu kolmivuotissyntymäpäivänäni 27.8.2007. Yksi suurimmista unelmistani toteutui syntymäpäivänäni, sillä pääsin antamaan possulle sikaa, joka on myös tämän videon nimi. Isäntä yllätti kerrankin vähän erilaisella lelulla. Tässä videolla vielä lämmittelen possun kanssa, eli kaikki pahimmat väkivaltakohtaukset ovat tallentamatta.

Luka helikopterinoutaja

Halusin alkaa harrastaa jotain muuta kuin luiden jyrsimistä, joten pistin isännän asialle ja hankitutin hänellä helikopterin. Maailma on täynnä kaikenlaisia kultaisianoutajia ja lintujen noutajia, joten päätin keksiä itselle oman lajin, ja se on helikopterin noutaminen. Voi haukkukamut, se se vasta on hommaa, kun vispilän perässä kirmaat häntä oikosenaan.

Pesu ja mylläys

Tämä video on filmattu 22.7.2007. Tässä kohtaa jouduin salakuvaajan uhriksi, sillä en uskonut niin yksinkertaisen elollisen, kuin ihmisen, kykenevän kuvaamaan samalla, kun suoritan pesua ja mylläystä. Näin vaan kävi ja nyt tämä on kaiken kansan ihmeteltävänä. Olen muuten mestari nuolemaan naamaa, siihen ei jää kyllä ainoatakaan nuolematonta paikkaa meikähaukun jäljiltä.

Luka k18

Tämä pienoiselokuva on kuvattu 18.6.2007. Juhannus ja suomalainen heinälatoromantiikka innosti minut näyttämään toisille karvakuonoille mallia, miten tyttökoiran kanssa peuhataan täysin eläimellisesti. Tärkeintä on muistaa asento, sekä niskasta kiinni pitäminen, sillä olisi aika noloa pudota "kyydistä" kesken. Tytöt tykkäävät myös korvasta näykkimisestä, joten näytän sen myös videollani. Lopuksi, kun tullaan yllätetyksi, näette rivakan poistumisen. Harjoitelkaa - se on kivaa!

Luka mummolassa

Tämä pätkä on kuvattu 8. - 9.6.2007. Kesällä pitää olla kaikenlaisia harrastuksia, ja niitähän meikähaukulla piisaa. Ensimmäisenä tällä videolla on vesisuihkun pureminen. Toisena tulee äärimmäisen haastava ruohonkeikkurin tappaminen. Kolmantena, mutta ei suinkaan vähäisimpänä on tikan nappaaminen ja heittäjän harhauttaminen. Nauttikaa kesästä ja sen tuomista harrastusmahdollisuuksista.

Luka ja maitopurkki

Edellisestä videostani on jo jonkin verran aikaa, joten raahasin videokaluston olkkariin ja purkitin 12.1.2007 pienen maitopurkkipätkän. Olen tässä kohtaa häijy, enkä kerro minkä takia minä tuota kovin harmittoman näköistä maitopurkkia kuritan hammaskalustollani ja tassuilla. Sen näkee kun katsoo ja ei näe, mikäli rohkeus ei anna myöten katsoa. Ei tämä ole ollenkaan paha, vaan ihan hyvä ja väkivallaton pätkä.

Luka ja Touko

Nyt on videolle päässyt kaksi todella komeaa urosta, sillä kävin tapaamassa isukkiani Toukoa 23.4.2006 ja oma isäntä otti pätkän videolle. Tuossa kuvassa Touko on vasemmalla ja minä Luka oikealla puolen. Video on editoitu aika lyhyeksi, sillä sen tarkoitus on esitellä minut isukkini kanssa, ei ketään muuta paikalla ollutta. Videota katsellessa huomaa hyvin, mistä olen komean ulkomuotoni perinyt. Ehkä olen ollut hieman isukkia enemmän ruokakupilla, mutta pitäähän sitä massaa olla, ettei tuuli vie mennessään.

Luka luun kimpussa

Tällä kertaa videoni aihe käsittelee koirille niin tärkeätä aihetta - ruokailua. Tiedättekö mikä on luupäälle parasta herkkua? No hau, hau, luut tietysti. Olihan muuten makoisa luu tuo jota videolla jyrsin, sluuurpsista vaan, kun vieläkin nousee vesi kielelle. Nyt varmaan joku nero ajattelee, että mitä järkeä on tehdä luunsyöntivideo? On siinä paljonkin. Jos ruoka loppuu joku päivä, niin videolta voi todeta, että on sitä ruokaa sentään joskus ollut ja vielä hyvää. Itse asiassa pidän itseäni sen verran komiana kääkkänä, että voisin tehdä videon, jossa seison paikoillaan puolitoista tuntia. Uskoko joku tuota? Ei, se ei valitettavasti onnistu. Onko kukaan nähnyt kääkkää, joka seisoisi aloillaan pariakymmentä sekuntia pidempään? Tästä videosta ei ole kovin paljon sanottavaa, sillä luu on luu ja minä Luka syön sitä, hihhau. Video on kuvattu 21.4.2006. Maistuis varmaan teillekin…

Kääpiöpinseritapaaminen

Kävin tapaamassa muita kääpiöpinsereitä Savelan koirapuistossa 20.11.2005. Päiväksi sattui oikein mukava keli, kuiva ja

lämpötila noin nollan kieppeillä. Ei tullut hiki turkkiin, mutta eipä kyllä meikä koiraa palellutkaan.

Tapaamiseen tuli minun lisäksi kuusi muuta kääpiöpinseriä, joten paikalla oli menoa ja meininkiä. Vierailevana tähtenä videolla on myös aivan toisen rotuinen koira. Onneksi sain isännän tajuamaan, että ottaa kameransa mukaan, jotta saan pureskella tapaamisestamme lyhyen videon. Päästään noin niin kuin fiilistelemään vielä jälkeenpäin tuota tapaamista. Nyt joku ihmettelee, että miten se koira voi tehdä videota? Ihan helposti – teen yleensä editointihommat vasemmalla takatassulla, hehhau! Savelan tapaamisen jälkeen olo oli kyllä kohtalaisen ventti, ei tullut mieleen alkaa enää riehumaan kotona. Piti ottaa heti sellaiset neuvoa antavat päikkärit. Kivaa oli, sillä rotukavereiden kanssa juokseminen on jäänyt hieman vähemmälle. Kiitos mukavasta seurasta kaikille paikalla olleille!

Miniature Pinscher watch miniature car

Perheen juniorina olen erittäin kiinnostunut kaikenlaisista leluista, jopa tuollaisista kehää kiertävistä autoista. Olisin halunnut ajaa itse, mutta ei, ohjainta ei suostuttu antamaan minulle vaikka miten anelin. Toisaalta tuollaiset ääntä pitävät ja nopeat lelut ovat pelottavia. Ajatelkaa nyt, jos tuollainen paukasee suoraan radalla olevaan koiran nenään. Miettikääpä sitä oman nenänne takaa. Vaikka olenkin poikakoira, olen leluissa enemmän pehmolelujen kannalla, niitä sentään saa ihan luvan kanssa retuutella pitkin huushollia. Tuollaisen autoradan auton kun ottaa hampaisiin, niin silloin juoksee koko muu perhe perässä, tosin ei leikit mielessä. Tämä autourheiluaiheinen video on kuvattu 6.11.2005.

Luka nukkuu

Hellurei vaan, tässä teitille vaihteeksi rauhallisempi video. Mikäli tuo vahtikoiravideoni sai jonkun pois tolaltaan, niin tämän videon parissa on hyvä rauhoittua ja miettiä elämän toiseksi tärkeintä asiaa. Mikä se on, selviää varmasti tästä videosta viimeistään viidennen katselukerran jälkeen, hihhau! Tämän videon materiaali on kuvattu syksyllä 2005 useampana eri päivänä. Nyt joku tietysti ihmettelee, että miksi päivänä? No sen takia, että öisin myös kuvaaja nukkui. Pituutta ei ole liikaa, joten unisemmatkin jaksavat varmaan katsoa sen ilman välillä otettuja päikkäreitä.

Vahtikoira Luka

Tämän video on aika pelottava, ja pyydänkin herkimpiä ihmisiä laittamaan äänen pois sitä katsellessa. Voin vakuuttaa, että olen maailman ihanin pusukone, mutta silti myös maailman ärhäkin ja tarkkaavaisin vahtikoira. Tässä on menossa suunnistusmerkin pystyttämisen haukkuminen. Joku kehtasi laittaa sellaisen minun reviirilleni, hyhhau! Mainitsin siitä jo aikaisemmin blogissani. Ai että se sieppasi pitemmän aikaan, kun piti jättää se yksinään vielä tuuleen heilumaan. Video on kuvattu 14.10.2005. Pitkä se ei ole, joten miksikään kokoillan kauhuelokuvaksi sitä on turha tituleerata, vaikka pöksyt tutisis miten, hehhau.

Luka pentuvideo

Tämä on ensimmäinen video, mikä minusta on kuvattu. Sain uuden lelun, joka oli tuollainen punoksen päässä oleva vinkuva kurpitsa. Pääsin elämäni ensimmäistä kertaa räkyttämään mokomallekin vinkuvalle lelulle oikein tunteella. Video on kuvattu 25.10.2004, jolloin olin asustellut uudessa kodissani vasta kaksi päivää. Jo tuossa vaiheessa päätin, ettei yksikään vinkuva lelu hypi minun nenälle.

Luka palloilee osa 2

Koska puhuin tuossa edellä palloilulajeista monikossa, saanen esitellä toisen intohimoni, eli ilmahaupalloilun. Tämä laji on siitä kiva, että harrastusvälineet eivät maksa maltaita, joskaan ne eivät myöskään kestä kovin pitkään. Näin kesällä sitä voi harrastaa ulkosalla, missä pelikenttä on sisätiloja huomattavasti isompi ja vauhti kovempi. Kokeilkaa itsekin, sillä tämä laji on todella rentouttavaa ja hauskaa ajan tappamista. Ilmahaupalloilun voittaja on aina koira, sillä ihmiset eivät kokemukseni mukaan jaksa juosta läheskään niin pitkään, mitä minä olen suunnitellut peliaikoja. Olen muuten aika mestari tökkimään tuota palloa kuonolla, mutta en halua paljastaa kaikkia temppujani videolla. Tiedä vaikka tuosta tulisi joskus Olympialaji ja pääsisin edustamaan maata, hauhau! Tämä video on kuvattu 20.8.2005.

Luka palloilee osa 1

Olen alkanut harrastaa palloilulajeja, mikä tulee hyvin selväksi tässä videossa. Ellei joku tiedä vielä videon viidenkymmenen katselukerran jälkeen mikä palloilulaji tässä on kyseessä, niin paljastettakoon se heille. Tässä on menossa kuminauhahaupalloiluharjoitus. Putosiko alaleuka vielä alemmaksi, hehhau? Siis kyseessä on sellainen pieni jalkapallo, jossa on kiinteästi kuminauha, josta saa hyvän otteen hampailla. Pallo tosin singahtaa välillä takaisin kuonoon vauhdilla, mutta mikä palloilulaji nyt täysin vaaraton on. Sitä minä en vaan ymmärrä, että kun meikähaukku treenaa tosissaan, niin muut perheenjäsenet ja mummolan väki nauraa hihittää suoritukselle, grrrhau! Video on kuvattu mummolassa 9.7.2005.

Luka ja Jappe koirapuistossa

Tämänkertaisella koirapuistossa käynnillä olikin vauhtia todella paljon. Olimme siellä 10.6.2005. Vaikka Jappe on nuori poika, niin sillä loppu yhdessä vaiheessa puhti ja kaveri alkoi vain makailla siellä olevassa hiekkakuopassa. Minä olisin jaksanut riehua vielä vaikka kuinka, sillä kerkeäähän sitä sitten kotona nukkua ja lepuuttaa, ellei ole muuta tekemistä. Tosi kiva paikka tuo koirapuisto, kun sinne vain sattuu sopivia kavereita, jotka jaksavat painella ympäri sitä aidattua aluetta. Toki juoksemisen ja riehumisen välissä meidänkin piti käydä välillä vesikipolla, jonka Jappe kumosikin pari kertaa. Videossa ei ole ääntä.

Luka ja Jappe

Tässä videossa minä riehun Jappe nuorukaisen kanssa meillä kotona 8.6.2005, jolloin tapasin Japen ensimmäistä kertaa. Vauhtia meillä riitti vaikka toisille jakaa. Videolta on poistettu äänet siihen taltioituneiden keskusteluiden takia. Kunpa ihmiset tajuaisivat pitää suunsa kiinni, kun meitä koiria kuvataan, höhhau! Videossa painelemme ensin täyttä vauhtia sisällä ja sen jälkeen kirmaamme parvekkeelle nauttimaan vilvoittavat virvokkeet siellä olevasta pulkasta, hihhau! Emäntä yritti sitä kiellellä, mutta tietäähän sen mitä kaksi janoista koiraa tekee. Aivan, juuri päinvastoin kuin kielletään.

Luka koirapuistossa

Tämä pätkä on kuvattu 22.5.2005, mikä on oikeastaan toinen kerta, kun isäntä sai kuvattua meikäläistä. Otti se tosin yhden videon hihitellen minun pentuaikana, kun olin kakalla. Sitä nyt ei vaan julkaista, ja piste. Tässä olen muistaakseni elämäni ensimmäistä kertaa koirapuistossa. Siellä ei ollut muita koiria, joten hetken touhottamisen jälkeen elämä aitojen sisäpuolella kävi vähän tylsäksi. Päätimme jatkossa pyytää mukaan jonkun tutun koiran.

Luka ja Miro Korsossa

Luka tässä hau! Tässä minun ja Miron toisessa vähän pitemmässä videossa olemme ulkoilemassa Korsossa ja lähialueilla. Sen lisäksi videolla Näytämme Miron kanssa miten kinkkua käsitellään. Kinkku on Miron elämässä tärkeä asia ja maistuu se minullekin. Videon materiaali on kuvattu huhtikuussa 2013.

Polaroid Cube dog Luka - part one

Isäntä hullaantui erilaisista kameroista ja tässä on yksi lopputulos mokomasta optiikkahulluudesta. Näin koiran silmin sanoisi, että hauhulluutta tuollainen. Tosin kyllähän minä jeesaan missä voin, mutta mikään kävelevä kuvanvakaaja en ole. Jos kärsitte huimauksesta, niin huimatkaa muualla, tämä video ei ole teille.

Polaroid Cube dog Luka - part two

Tässä teille toinen Polaroid Cube -kameralla kuvattu video. Tällä kertaa kamera oli meikähaukun selässä, valjaisiin kiinnitetty-nä. Näiden Cube-videoiden tarkoitus on näyttää miltä maailma näyttää näin pienen kääpiöpinserin silmin, siis meikähaukun omasta perspektiivistä. Huimausvaroitus tässäkin videossa, siis huihau!

Luka: Joulu 2014

Jaa, etteivätkö muka koirat tarvitse joululahjoja eivätkä osaa avata niitä, pyhhau! Tässä teille minä, eli todiste siitä miten avaan joululahjani. Eivät ne ole koskaan minulta avaamatta jääneet. Noita joululahjoja saisi vaan tulla joka päivä, niin avaustaitokin parantuisi. Kiitoksia ukille ja mummolle lahjoista, olivat oikein maittavia, maiskishau!

Luka - syksy 2014

Tämä video on kuvattu Korsossa syksyisellä ulkoilulenkillä. Kuvasimme videon, koska saimme hankittua uuden HD-video- kameran. Nyt on siis tarjoilla teräväpiirtoista kääpiöpinseriä koko ruudun täydeltä, hehhau.

Lukan muistovideo (27.8.2004 - 12.10.2015)

Luka on poistunut keskuudestamme autuaammille metsästysmaille. Luka elää kuitenkin muistoissamme ikuisesti. Lisäksi Lukasta on lukuisia kuvia ja videoita. Lukan koko elämä on näillä sivuilla. Tämä viimeinen video on Lukan muistovideo, jossa on läpileikkaus tuon pienen kääpiöpinserin elämästä.