www.rutinoff.net etusivulle
Ernesti Kilarin etusivulle
Takaisin tekstipohjaiselle sivulle

17.7.2017

231. Hieronta

KESKIVIIKKO 17.12.

Kiskoin housut jalkaani ja menin keittiöön nauttimaan kahvia, joka oli alkanut imeä itseensä jo kahvipannun lasin makua. Jäin muki kourassa katselemaan keittiön ikkunasta, jos vaikka Mätönen tulisi parvekkeelle röökille. Kävin hakemassa vielä kaapista kameran, että saisin tuplamulkusta kuvan muistoksi. Voisin printata kuvan ja laittaa sen Mätösen oveen tyyliin: ”Täällä mulkeroin minä!”

- Ring, ring.
- Täh, ovikello, havahduin tarkkailupisteelläni.

Hörppäsin kahvit loppuun ja astelin verkkaisesti eteiseen. Hullut ne ovelle juoksevat ja tosihullut kävelevät. Katsoin ovisilmästä ja siellä oli Piu Liu ison Ikean muovikassin kera. Voi helvetti, nyt se päätti muuttaa mulkun perässä tänne, aloin panikoida mielessäni. Entä jos hän heittäytyy suomen kieltä taitamattomaksi, enkä osaa komentaa naista pois hänen omalla kielellään? Joutuisin kohta elättämään hänen kaukaisen maan sukunsa. Mersu menisi myyntiin ja joutuisin Mätösen tavoin ostamaan jonkun paskan Toyotan ja risaisen verkkopaidan ja opettelemaan tupakanpolton, hyi saatana mikä tulevaisuus.

- Huva napuri, avaa ovi, Piu Liu huuteli rapussa.
- En avaa, ennen kuin näytät mitä kassissa on.
- Minun massage tarvike, ei muuta.
- Pitkäänkö meinaat viipyä?
- En tiedä, ehkä tunti, ehkä kaksi, riippu miten iso sinä ole, Piu Liu sipisi postiluukun kautta.
- Eikä minun tarvitse elättää sinun sukua?

Piu Liu vakuutteli, ettei minun tarvitse elättää ketään, ei edes häntä. Hän tekee töitä ja on naimisissa suomalaisen miehen kanssa. Mies on myös hyvissä hommissa ja tekee hyvä bisnes. Aikani kuunneltuani avasin oven. Kävin kuitenkin vielä eteisessä läpi kassin, ettei sinne ole sittenkin ujutettu sekaan jotain koottavaa lipastoa tai muuta muuttokampetta. Ei ollut, vaan kaikki mitä löysin, liittyi hierontaan.

- Minä aloita heti, Piu Liu ilmoitti ja marssi makuuhuoneeseen.

Menin perässä seuraamaan mitä nainen puuhastelee. Piu Liu levitti sänkyni päälle kertakäyttöisen suojalakanan ja kaivoi laukusta erilaisia öljyjä. Saatuaan putelit haluamaansa järjestykseen kirjoituspöydän kulmalle, hän riisui muitta mutkitta itsensä täysin alastomaksi ja sanoi:

- Minä valmis, sinä vaate pois.

No perskules, ajattelin ja riipaisin vaatteeni pois sen enempiä ihmettelemättä. Jos edessäni seisoo noin kaunis nainen alastomana ja pyytää riisuuntumaan, niin en mieti kahta kertaa. Piu Liu pyysi minut selälleen sängylle ja sulkemaan silmäni. Juu ja ei. Ilmoitin heti, että en sulje silmiäni missään tapauksessa, mikä sopi hänelle. Sen jälkeen hierojani otti öljyä ja alkoi hieroa minua pienillä käsillään. Hieronta keskittyi aika tarkasti alakroppaani. Aikansa sitä hierottuaan nainen totesi ihmeissään:

- Iso impotentti, ei nouse.

Puistelin päätäni ja vastasin:

- Se odottaa sitä satasta minkä olet velkaa.
- Rahako?
- Bisnesmuna, tarkka rahasta, vastasin.

Piu Liu kaivoi kassistaan satasen ja minä puolestani annoin hänelle sen 25 euroa, mikä oli ollut naisen viimeinen pyynti hieronnasta. Minua kyllä vitutti ihan vähän, sillä en yleensä ollut tottunut käsittelemään rahaa ja seksiä samalla kertaa. Ihan oikeasti, niitä ei pidä sekoittaa keskenään. Olin hetken siinä ja siinä, että pääsenkö tilanteesta mitenkään yli, mutta 75 euron saamapuoli lohdutti sen verran, että pelivehkeeni alkoi ottaa verta varteensa.

- Oi miten valtava, Piu Liu huokaisi puristellessaan paisuvaistani.

Nainen oli ihan haltioissaan ja läträsi hierontaöljyjen kanssa oikein kunnolla. Hän oli aika taitava käsistään ja luulin homman olevan tällaista. Vaan eipä ollutkaan. Aikansa käsin hierottuaan hierojani nousi istumaan päälleni ja jatkoi hierontaa omalla posliinilla jalkovälillään. Hän hieroi minua taidokkaasti liukuen edestakaisin kaluni vartta. Ai että teki höpöä. Tässä vaiheessa ei enää osannut harmittaa se äskeinen rahan käsittely, joten annoin itselleni anteeksi moisen amatöörien mokan.

- Uuuups, Piu Liu totesi äkkiä suu korvissa.

Uups tosiaankin, sillä nainen oli liuttanut mahtimeisselini sisälleen. Siinä se pieniperseinen timmi aasialaismuija istui kahvaa myöten ja huokaili tyytyväisenä.

- Vahinko, mutta ei haitta, uijuijui, Piu Liu uikutti.

Eipä haitannut joo, sillä samassa kiinteä perse aloitti toisenlaisen hieronnan, nyt se tapahtui naisen sisemmillä lihaksilla. Hieronta ei ollut ollenkaan huono, puristusvoimaa oli siihen malliin, etten ole moista ennen tavannut. Vauhdin kasvaessa hän selitti jotain omalla kielellään, mutta en tajunnut siitä yhtään mitään. Sen jälkeinen suora huuto sen sijaan meni jakeluun niin minulle kuin muillekin talon asukkaille. Siitä ei meinannut vaan tulla loppua ollenkaan. Aloin jo miettiä lääkäriteipin hakemista ja naisen teippaamista hiljaiseksi, kun hän onneksi lopetti ja nousi täristen päältäni. Luulin homman olevan tässä, mutta mitä vielä, hän nappasi vehkeen suuhunsa ja aloitti seuraavan hierontamuodon. Se toimi, en kestänyt montaa minuuttia kun laukesin hänen suuhunsa.

- Huva mulkku, Piu Liu ilmoitti lopuksi.
- Eipä tuota huonoa kannata kuskata mukana, kun samaan rahaan kulkee kunnollinenkin, totesin vaatimattomasti.
- Melkein halkaista perse, nainen puristeli elintäni.

Olin kyllä ollut ihan varma, että kyllä noin pieni nainen halkeaisi käsittelyssäni, mutta erehdyin. Parempi näin, sillä aika vittumaista alkaa teipata eukkoa taas yhdeksi kappaleeksi ja palauttaa miehelleen. Sori, mutta halkaisin eukkosi, voisi olla sellaiset sanat, että niitä olisi vaikea sanoa hänen miehelleen. En nimittäin usko, että pokkani kestäisi sanoa sitä, vaan repeäisin itsekin täysin.

- Onko huva olo? Piu Liu uteli.

En ollut ihan varma, sillä hierontaöljyjen liukastama olo sai minut ahdistumaan. Entä jos en suoriudukaan tästä kylpyhuoneeseen, vaan joudun hierontaöljyluisuun ja luiskahtelen täysin hallitsemattomasti ympäri asuntoani siihen saakka, että kuolen nälkään tai patteriosumaan.

- Liukas olo, vastasin.
- Minä auttaa suihku.

Näin tapahtuikin, eli Piu Liu talutti minut suihkuun ja suihkutteli puhtaaksi hierontaöljyistä. Nainen oli suihkussakin todella hanakasti kiinni meisselissäni, ihastellen sen kokoa. Hän lupasi siellä tulla hieromaan minua koska tahansa uudelleen.

- Mitä maksaa? tiedustelin.
- Ei maksa mitään, ei voi ottaa raha.

Se oli suuri helpotus minulle, sillä nyt voisin miettiä naista seksiobjektina, en maksullisena naisena. Villi ja vapaa seksi kenen naisen kanssa tahansa oli ihan jees, kunhan siihen ei liity rahaa eikä silikonia. Piu Liu vannotti vielä pukeutuessaan tiukkoihin trikoihinsa, että hänellä on aviomies, enkä saa kertoa tästä mitään.

- Pyh, pienimunaiset ne teoillaan kerskuvat, totesin.
- Minä menen nyt. Heippa napuri!

Samassa pieni hierojani oli poissa.


© Rauno Vääräniemi