www.rutinoff.net etusivulle
Ernesti Kilarin etusivulle
Takaisin tekstipohjaiselle sivulle

13.4.2009

209. Vitun hyvää huomenta

- Minkä vitun pihatien? kummastelin.
- Tämän, samainen hemmo osoitti kohdalla olevaa tietä.
- Tulitteko autolla?
- Tultiin, se on tuossa taksin takana.
- Oletko kenen kanssa? utelin, koska en nähnyt tyypin seuralaista hänen takaa kunnolla.
- Tyttökaverin.
- Hei neitonen, menepäs nyt harjoittelemaan vaikka poskeenottoa puoleksi tunniksi, että setä kerkeää tyhjentää pussinsa, opastin tyttöystävää ikkunasta ja suljin lasin sen jälkeen.

Onneksi taksikuskityttö oli niin kiimassa, että oli keskustelun aikana ujuttanut kätensä kyrpäni päälle ja runkkasi sitä jo hullun kiilto silmissä. Onneksi tässä taksissa oli jostain syystä erittäin tummat takalasit, niistä ei nähnyt juuri sisälle. Seurasin katseella tumman takalasin läpi kun nuoripari könysi takana seisovaan autoon. Vilkaisin kelloa ja minua alkoi vituttaa, näin myöhään noin nuorien pitäisi olla jo äidin vieressä.

- Nussi mua takaapäin, saan parhaiten niin, Susanna suorastaan vaati sitä mitä ajattelin pyytää.
- No vittu, kun kerran vaadit, murahdin ja sovitin kovan kaluni neitosen märän pillun huulille ja työnnyin hitaasti pohjaan saakka.
- Uuuuh, oiiiih, tulee kohta kurkusta ulos, uiiiiih!

Kylläpäs teki gutaa juntata menemään takaapäin, koska tyttelillä oli pyöreä iso perse, joka oli kuin tehty takaapäin pantavaksi. Mersun ahdas takapenkki tosin ei helpottanut hommia yhtään, vitun köyhälistön E-sarjalainen, puhisin juntatessani melaa neitosen ahnaaseen vittuun. Olin niin kiihkossa, että en aikonut turhaan muutella asentoa, vaan ruiskuttaa nesteet samasta asennosta.

- Voi vittu, kumiukko jäi jonnekin! parkaisin yhtäkkiä.
- Ei hätää, ei hätää, syön pillereitä.
- Entä kutiaiset, satiaiset, neekerisankkerit, hyppykupat, adidastaudit, melanoomat, syndroomat ja muut eläväiset?
- Ei ole mitään, olen terve…vittu pane, äläkä voivottele!
- Entä kurkkumätä, lavantauti, lorvikatarri, hullunlehmän tauti, lintuinfluenssa ja jauhekirjeet?
- Turpa kiinni ja munaa, vittu!

Pakkohan se oli taas ottaa rytmistä kiinni kun nainen niin vaati, eikä kuulostanut olevan yhtään sairas. Oli se kyllä pari kertaa rykäissyt tuossa ajona aikana, joten oli tässä nyt kyllä pieni vaara saada jotain, alitajuntani varoitteli minua. Sitä kesti onneksi vain hetken, sillä pian Susanna alkoi huohottaa aivan vitusti ja perseen vatkaaminen voitti jo betonimyllyn pyörimisen. Kohta hän huusi suoraa huutoa orgasmin kourissa. Itse en kerinnyt vielä tulla ja neitonen kierähti pois kaluni ulottuvilta.

- Otan suihin, neito ilmoitti ja upotti mahlaa valuvan kaluni suuhunsa.
- Ui-ui-ui, vittu, nyt lähtee, karjaisin parin minuutin imuuttelun jälkeen.

Kyllä lähtikin, sillä tyttö ei kerinnyt edes niellä kaikkea, vaan osa valui hänen suupielestään isoille rinnoille. Olihan se riettaan näköistä, mutta en mielelläni lähtisi leikkimään spermallani, se kun oli valmistettu kropassani suurella kiihkolla ja oli tarkoitettu vain sisäisesti nautittavaksi. Jos nainen olisi ollut vähänkin rumempi, olisin läksyttänyt sitä moisesta pervoilusta. Nyt en puhunut mitään, sillä Susanna oli hyvä tienlaitapano.

- Kiitos, tätä minä olen odottanut koko pienen ikäni, Susanna kiitteli piilotellessaan isoja tissejään.
- Ja minä tämän päivän, kiitos, vastasin kohteliaasti.
- Minnehän se nuoripari hävisi? Susanna ihmetteli meidän noustessa ulos laittamaan vaatteita paremmin päälle.
- Tuo Datsuni hytkyy levottomasti, viittoilin Mersun takana seisovaa japanilaiskotteroa kohti.
- Se on kylläkin Lexus.

Minun oli aivan pakko mennä kurkkaamaan, että riisitkö ne siellä Lexuksen sisällä pomppivat? Astelin reippaasti auton vierelle ja kurkkasin sisälle. Näky ei järkyttänyt, vaan suorastaan miellytti, sillä auton kaadetulla etupenkillä makasi selällään nuori kundi ja hänen päällään ratsasti pieni hoikka mustatukkainen nainen. Naisella oli valitettavasti päällään joku leninki, joten en nähnyt, että millainen varustus hänellä oli. En jäänyt sen enempiä kuikuilemaan, vaan palasin Susannan luo.

- Ja nyt Umpitielle, pitää lähteä sen jälkeen kotia laittamaan pää tyynylle, kuskini ilmoitti.
- Tulen etupenkille, ilmoitin ja könysin hänen viereen.

Loppumatka meni mukavasti turinoiden ja sain jopa Susannan puhelinnumeron. Talletin sen puhelimeeni siltä varalta, että ajelen taas joskus yksin taksilla. Kotipihalla hyvästeli hänet ja kiittelin kyydistä, joka oli ollut rahan puolesta täysin ilmainen minulle. Tarjosin kyllä rahaa, mutta neitonen pysyi lujana. Sanoi kyllä ottavansa uusintakäsittelyn koska tahansa. Lupasin palata asiaan, ehkä. Mersun kadottua pihasta, astelin rappuun ja hurautin hissillä yläkertaan. Astuin sisälle omaan asuntoon ja kajautin:

- Vitun hyvää huomenta kaikille, olihan kiva hääyö, kävellä kotiin kun kaikki taksit olivat lopettaneet kulkemisen!

En saanut mitään vastausta vaikka toistin saman lauseen välimerkkeineen. Tämä hämmästytti, sillä Ilonan ja ystävieni vaatteet olivat eteisessä. Hipsuttelin varovasti makuuhuoneeseen, sillä nyt minä pelkäsin jonkun hullun massapuukottajan puukottaneen kaikki hengiltä ruosteisella Moralla. Silmäilin makuuhuonetta ja sängyllämme makasi alaston pappi vesipiippu kainalossa ja täydessä unessa. Papin lisäksi sängyssä, eikä koko makuuhuoneessa ollut ketään. Jostain syystä sängyllä oli kuitenkin naisten alusvaatteita, äkkiä laskettuna useamman naisen. Tuota hämmästellessäni päätin mennä kuselle, sillä neste maistui jo suussa asti. Astuin vessaan ja lorottelin pitkän tovin pytyn äärellä.

- Muista vetää, kuului samassa takaani.
- Tääääh, kukaaa? tempaisin hammasmukista hammasharjan aseeksi tuota suihkuverhon takana olevaa vastaan.
- Pekka, hähähää, ääni ilmoitti ja kohta suihkuverho raottui.
- Mitä vittua siellä teet?
- Odottelen aamua ja aamusuihkua, haluan olla kerran elämässäni ensimmäisenä aamusuihkussa.
- Ihan sama, tuhahdin ja jätin alastoman rastafarin makaamaan sykkyrässä suihkun alle seisoma-altaaseen.

Minua ei jaksanut kiinnostaa yhtään Marlosen Pekan häröily, oli se sitten miten tyhmää tai hullua tahansa. Tuota suihkujuttua en ottanut mitenkään vakavasti, sillä aamuun mennessä Pekka saattoi aivan hyvin unohtaa sen mitä varten oli viettänyt yönsä sen alla. Mikäli tuo kukkakeppi makaa vielä minun aamusuihkun aikaa suihkun alla, istutan sen vaikka naapurin kukkapenkkiin, ellei tajua väistää. Vessasta suunnistin keittiöön, jossa kävin varmistamassa, ettei kukaan ole syönyt viimeisiä leipiä ja margariinia. Tämä siksi, että söin aamiaisella aina alapuolelta voideltuja voileipiä ja niihin oli oltava tarpeet. Avasin vielä jääkaapin alaosassa olevan viileäkaapin oven.

- Otatko olutta? kuului samassa.
- Täh, oluttako, tarjoatko täällä minun oluita kenelle tahansa? tuijotin tuimasti viileäkaappia.

Helvetti, olikohan se viimeinen siemensyöksy ollut liikaa, sillä viileäkaappi jutteli minulle ja tarjosi olutta, minun ostamaani olutta. Tuijotin kaapin sisälle ja kyllä siellä olutta oli, kuten olin sinne sitä jättänyt. Pyörittelin päätäni epäuskoisena.

- Sattuuko päähän?
- Mikä vitun kotilääkäri sinä luulet olevasi, ensin tarjoat olutta ja sitten vittuilet pääkivusta? sihahdin kaapille.
- Minä tässä, Raisa, kuului nyt vähän selvemmin takaani.
- Raisa, täh, mitä sinä meillä? käännähdin ympäri ja huomasin tuijottavani alastomaan veronaiseen.
- Alettiin nukkua koko porukka, kun sinua ei näkynyt eikä kuulunut.

Minun ei tarvinnut tuijottaa kuin hetki tuon naisen roikkuvia seksikkäitä rintoja, kun kalu alkoi jälleen nostella päätään housuissa. Jumalauta, nuo kärpäslätkät ne vasta kiihottavasti heiluvatkin edessä kun nainen ratsastaa kaluni päällä kuin viimeisin yksinäinen ratsastaja, muistelin meidän yhteisiä panoja.

- Ööh, siis nukkumaan minäkin, mutta pappi on vallannut sängyn.
- Tule tuonne olkkariin siskonpedille, tehtiin sinne muulle porukalle iso peti, pääset minun ja Ilonan väliin.
- Kumpaan suuntaan kikkeli?
- Sen sinä saat päättää ihan itse, mahtimeisseli, Raisa hymyili ja lähti paljas perse vilkkuen kohti olohuonetta.

Astelin perässä ja totta tosiaan, koko muu jengi nukkua tuhisi jo siskonpedillä. Sohvapöytä oli siirretty pois ja sohvaa oli myös siirretty vähän pedin tieltä. Riisuin vaatteeni sohvalle muiden vaatteiden päälle ja änkesin itseni kahden alastoman naisen väliin.

- Vittu, kenen tuo yksi paljas perse on? havahduin äkkiä ylös.
- Shhh, Liisan, Mätösen tyttöystävän, Raisa sihisi.
- Mätönen, missä vitussa Mätönen sitten on?
- Ruokapöydän alla keittiössä, etkö huomannut sitä?
- No en, vittu kun ei tullut edes mieleenikään katsoa nukkuuko paskamaha Mätönen ruokapöytäni alla, puhisin harmissani moisesta käänteestä.
- Erkkuliini, kuului samassa Ilonan ääni.
- No, mitäs asiaa panopuullani on?
- Haistan vieraan vitun, oliko hyvä pano?
- Ääh, yhtä taksikuskia tienvarressa panin ja senkin tuli yksi tuulen hivelemä vinkuheinä keskeyttämään.
- Voih, haluatko kulta, että imen pussit tyhjiksi tai voihan Raisakin sen halutessaan tehdä.
- Vitun ihana hääyö, murahdin takaisin.
- Älä, onko sinustakin Erkkuliini? Minusta on ihkua nukkua hääyönä sekaisin alastomien miesten ja naisten kanssa, Ilona hehkutti.

Siinä samassa koko totuus iski kuin miljoona koivuhalkoa takaraivoon, Mätönenhän makaa tietysti alastomana ruokapöytäni alla! Voi helvetti, onko minun nyt tuikattava koko kämppä tuleen sen takia, että saan keittiön entiselleen? Se paskamaha on taatusti kantanut vaikka mitä tauteja ja ties mitä ongelmia asuntooni, eihän se varmaan edes leikkaa varpaankynsiään. Entä jos se on kynsinyt varpaillaan lattiaan koloja, jota kautta alakerran naapurit voivat seurata villiä seksielämääni livenä ja ilman korvausta? Laittavatkohan he kuvaamansa materiaalin suoraan youtubeen, enkä itse saa niistä mitään korvausta. Hyi helvetti, miten oli pelottava ajatus. En uskaltanut mennä katsomaan, sillä alastoman Mätösen näkeminen oli vieläkin pelottavampaa. Päätin alkaa nukkua ja herätä huomenna pirteänä uuteen päivään.


© Rauno Vääräniemi