www.rutinoff.net etusivulle
Ernesti Kilarin etusivulle
Takaisin tekstipohjaiselle sivulle

2.9.2007

156. Aamuratsastus

- Mitä miehen on tehtävä, mitä?
- Häh, kuka se oli, avasin silmäni säikähtäen.
- Minä itse, hahahaha, itse minä sen kysyin hahahaha.

Kesti varmaan neljännessekunnin, kun tajusin olevani jossain muualla kuin sillilaivan kapteenin Ernestin kämpässä, joka kait oli myös minun kotini. Huomasin makaavani leveässä parisängyssä yksin ja ilman rihman kiertämää. Aloin miettiä eilistä ja tulin siihen tulokseen, että ei tämä ainakaan bussikuskien taukopaikka ole. Nuuhkin ilmaa ja nenääni otti hajuveden ja jonkun muun aineen tuoksu. Kahvi ei tuoksunut, mikä pisti samalla vituttaa todella rankasti. Onhan se kumma, että mies herää vieraassa paikassa, eikä tarjolla ole edes tuoretta kahvia, kele!

- Naisia, totesin ääneen itseni yllättäen.
- Missä? havahduin tuosta lopullisesti hereille.
- Tuli vaan mieleen, vastailin itselleni.

Pieni kelailu ja sain päähäni kaksi naista. Yritin miettiä, että minkä näköisiä ja kokoisia, mutta siinä kohtaa muistini klikkasi täysin. Muistin erään amerikkalaisen leffan ja ne valtavat pikkupöksyt. Pelkkä ajatus niistä sai minut pahoinvoivaksi ja meinasin oksentaa sängylle. Onneksi sain pidettyä ryynit sisällä. Nousin paljain pippelein sängystä ja lähdin etsimään vessaa. Löysin sellaisen eteisestä ja astuin sisälle. Menin polvilleni pytyn ääreen ja ajattelin niitä samoja pikkupöksyjä. Ei tullut ykää, joten heitin kepillisen ja astuin suihkuun. Tarjolla oli vaikka mitä shampoita, joten otin summassa yhden ja pesin hiukseni.

Tarjolla ei ollut mitään suihkumusiikkia, joten hyräilin ja lauleskelin mieleeni tulleita isojen poikien ralleja, jossa naitiin ja pantiin halvalla. Suihkun alla seistessä alkoi hampaat tuntua paskasilta, ihan kuin niitä ei olisi koskaan pesty. Kurotin käteeni yhden hammasharjan ja tuubin tahnaa. Tuubi oli käteeni jollain tapaa sopimaton, sillä puristaessa sitä, suurin osa ruiskahti vessan lattialle ja olin liukastua tahnaan. Onneksi sain osan harjalle ja sain pestyä hampaani. Hieroin lopuksi tahnaa vähän sieraimiin, sillä siinä oli niin kiva haju. Ettei kukaan vaan saa tietää minun käyttäneeni hänen hammasharjaansa, niin kuivasin sen nerona käsipyyhkeeseen. Hammastahnatuubi oli rutussa, mutta sain puhallettua sen suuaukon kautta takaisin pulleaksi. Nyt kaikki oli kuten ennen – tai ainakin melkein.

- Vieläkö saisi naista, mutisin itsekseni hieroessa kroppaani kukkapyyhkeeseen.
- Paskat täällä mitään naisia ole, palautin minäni maanpinnalle.

Harjasin lopuksi hiukseni harjalla ja astelin sen jälkeen ulos vessasta. Kurkkasin äskeiseen makuuhuoneeseen, mutta se oli tyhjä. Annoin katseeni pyyhkiä pitkin lattioita, seiniä ja jopa kattoa, mutta vaatteistani ei näkynyt jälkeäkään.

- No voi vittu, joku on tehnyt minusta kotimiehen ja vienyt vaatteeni, etten pääse kylille ilakoimaan, parahdin päätäni pidellen.

Samassa korviini otti mielenkiintoinen ääni. Kuulin vaimeaa surinaa ja ininää samalla kertaa. Olin jo lähdössä etsimään lehteä, jolla läppään mokoman pörriäisen hengiltä, kun alkoi kuulua äänekästä huohotusta ja voihketta.

- Helvetti, mikään pörriäinen ei huohota kuin kiimainen tamma, murahdin ääneen ja astuin suljetun oven taakse.

Avasin oven ja katseeni osui suoraan nuoren naisen paljaaseen perseeseen. Nainen oli kontallaan pylly ovea päin. Enempää en tarvinnut, vaan tappi oli taivasta kohti sekunnissa. En tiedä, mistä lienen käytöstapani oppinut, mutta astuin kolme askelta, tartuin kaksin käsin kiinni pienestä pyöreästä pepusta ja sovitin kaluni huulille.

- Oih, anna tulla vaan orini, edessäni oleva nainen sanoi kääntämättä edes päätään.
- Kumiukkoa kehiin tai revin nuo verhot ikkunasta ja käytän niitä ehkäisyyn, ilmoitin jyrkästi kantani.

Nainen nyökkäsi yöpöytää kohti ja toden totta, sillähän niitä oli valita asti. Astuin sen verran sivuun, että sain kumin käteen ja aloin sovitella sitä päälle. Samalla katsoin sängylle tarkemmin ja totesin äskeisen pepunomistajan työntelevän sauvaa toisen alastoman naisen tavaraan joka makasi sängyllä selällään.

- Vittu, minä olen nähtävästi joukkoliikenteen kannalla, murahdin ja siirryin naisen takapuolelle.

Sovitin kalun kosteina kimaltelevien huulien väliin ja painoin kerralla pohjaan saakka. Nainen vähän hypähti minun tavatessa pohjan, mutta ei puhunut mitään. Otin kunnolla kiinni hänestä ja aloin juntata menemään. En tiedä mitä meni aikaa, mutta nainen huusi suoraa huutoa ja vaati minua lopettamaan.

- Aika köyhää, totesin vetäydyttyäni pois hänestä.
- Oiiiiih, juma mä tulin jo monesti, neito huohotti.
- Ahaa, kaikki mulle ja heti, kritisoin moista.

Huoleni oli onneksi ennenaikainen, sillä toinen nainen vaati minua menemään makuulleen sängylle. Tein niin ja hän kiipesi satulaan. Siitä ei vaan meinannut tulla mitään naisen huutaessa lähes suoraa huutoa laskeutuessaan alaspäin. Katselin harmissani noita pienipeppuisia naisia ja mietin, pitäisikö seuraavaksi löytää jostain vähän leveämpiä perseitä, jotka laskeutuisivat munan päälle hieman nopeammin.

Onneksi homma lähti käyntiin naisen huohotettua tappi täysin sisällään muutaman minuutin. Nähtävästi vain neidon värkki oli hieman ujo ja ollut munan puutteessa pitemmän aikaa. Kohta käynnissä oli villi ratsastus kaikkine mahdollisine äänine, mitä vain nainen voi tuottaa. Olihan se oikein kunnon aamuratsastus.

- Viiiiiiiiiiiii, uiiiiiiiiiiiiii, nainen huusi kuin sireeni ja lyyhistyi päälleni.

Olin juuri sanomassa jotain napakkaa, kun ensin käsittelyssäni ollut nainen komensi päälläni makaavan tiskirätin sivuun ja nappasi kortsun pois vehkeen päästä. Hetkessä kaluni oli uponnut naisen suuhun ja parissa minuutissa alkoi tuntua jaloissa siltä, että kohta lähtee varpaista kynnet. Ei lähteneet kynnet, vaan lasti neitosen ahnaaseen suuhun. Ilmeestä päätellen sitä tuli reilusti, mutta tippaakaan ei tullut yli. Samalla kun laukesin, näin auringon ja kuun yhtä aikaa ja niiden välissä oli Mersun tähti.

- Päivää, minä olen Ernesti, ojensin kättäni suihin ottajalle.
- Laura, nainen hymyili ja kätteli.
- Hetkinen, minähän olen minä, ilostuin kuin pieni poika ensimmäisestä rauhoittavasta pilleristään.
- Niin? Laura katsoi kysyvästi.
- Hei, minä olen Nea, toinen timmirunkoinen nainen esitteli itsensä.
- Äh, kah, täh, kah, kak, kaksi naista ja pimpit paljaana, änkytin silmät suurina.
- Hihii, arvaa vaan miten hyvää tuo äskeinen teki meille molemmille, Nea kihersi.
- Pa-paninko mitä teitä molempia, siis yksin kaksin ja kaksin yksin kanssa?
- Joo, me oltiin sillai kolmestaan, Laura vastasi hämmästyneen näköisenä.
- Voi vittu, kestääköhän minun pää? parahdin nieleskellen.

Sydän alkoi hakata varmaan miljoonaa kun ajattelinkin tätä tilannetta. Miten se oli mahdollista, että olin päätynyt sänkyyn kahden naisen kanssa yhtä aikaa? Olinhan toki ennenkin pannut naisia jonossa, mutta aina eri aikaan. Olin mitä suurimmassa määrin aina ahdistunut pelkästä ajatuksesta olla yhdellä kertaa kahden naisen kanssa. Hengitin syvään useita kertoja ja tutkailin alastomia naisia tarkemmin. He olivat todella hyvännäköisiä nuorehkoja naisia joilla ei ollut roikkutissejä eikä pienistä rinnoista päätellen myöskään silikoneja.

- Saanko imeä teidän tissejä, yllätin itsenikin tuolla kysymyksellä.
- Hihii, mikä ettei Nea kihersi.

Naiset asettuivat selälleen sängylle minun molemmin puolin ja aloin lutkuttaa vuorotellen molempien nännejä. En tiedä miksi niin halusin, mutta olo ainakin rauhoittui kummasti. Yksi mikä ei rauhoittunut, oli kaluni, joka alkoi olla kovuudessa jälleen graniitin luokkaa. Eipä aikaakaan, kun neitosen vaativat kovasti saada taas kovaa sisäänsä. Koska tunsin itseni aika tavalla herrasmieheksi, en jättänyt tuollaista pyyntöä täyttämättä, vaan täytin sen sijaan kumiukon.

Saatuamme kaikki tyydytyksen, menimme vielä kolmestaan suihkuun. Nea ihmetteli vessassa kummallisen raikasta tuoksua. En kommentoinut sitä mitenkään, sillä nenässäni oli tuoksunut samalta jo tovin. Edes sillin haju ei ollut ottanut nenääni tuon hammastahnan sieraimeen laittamisen vuoksi. Tässä suihkureissussa oli se hyvä puoli, että minun ei tarvinnut kuivata itseäni ja vehkeeni nuoltiin vielä palleja myöten lopuksi.

- Tuota, saako tässä panotalossa aamiaista. Kuppi tai pari kahvia ja alapuolelta voideltuja leipiä kiitos.
- Siis mitä leipiä? Laura kummasteli.
- Voidellaan alapuolelta, ei päältä.
- Minä, minä en nyt ymmärtänyt vaalea neitonen mutristeli suutaan.
- Ei se mitään, voin ottaa myös käännettyjä voileipiä.
- Siis mitä?
- Voidellaan ne leivät päältäpäin ja käännetään sen jälkeen. Siinä kyllä maku kärsii vähän, mutta ne ovat ihan ok silti.

Jollain tapaa minusta vaikutti siltä, että naisille ei näemmä kannata alkaa selittää mitään vedenkeittoa vaikeampaa, ei edes voileipien voitelemista. Katselin Lauraa ja mietin, että onkohan tuosta muuksi kuin munan päällä pomppijaksi. Tuon äskeisen perusteella ei kovin hyvältä vaikuttanut.

- Missähän minun vaatteeni ovat?
- Olkkarissa, sohvalla, Nea vastasi.
- Kiitti sinulle ja sinun tisseillesi, kiitin ja astuin ulos vessasta.

Astelin käytävää pitkin olohuoneeseen ja siellähän ne vaatteet olivat siististi sohvan käsinojalla. Puin päälleni ja menin sen jälkeen istumaan keittiön ruokapöydän ääreen. Naputtelin pöydän kantta hermostuneena, sillä tarjoilu oli mielestäni vallan ala-arvoista. Olisikohan sittenkin pitänyt nusaista toista vaaleaverikköä vielä kerran ja laittaa toinen samalla keittämään kahvia?

Meni varmaan viisi minuuttia, ennen kuin naiset tulivat keittiöön pikkiriikkisissä alusvaatteissaan ja alkoivat yhdessä puuhata aamiaista. He vaikuttivat olevan kovin läheisiä, suutelivatkin välillä toisiaan. Odotin jännittyneenä, että saankohan nähdä vielä jonkun livesauvashown hellaa vasten, mutta jouduin pettymään. Tällä kertaa minun oli tyytyminen vain kahden naisen suutelemisen seuraamiseen aamiaisen teon ohella.

- Kahvia ja niitä leipiä, Nea toi minulle kahvikupin ja lautasen, jossa voileivät olivat voipuoli lautasta vasten.
- Ihana nainen, nousin halaamaan häntä.
- Ki-kiitos.

Mässytin kolme voileipää ja join kaksi kupillista kahvia oikein tyytyväisenä. Pidin kiirettä ihan tarkoituksella, sillä aivoissani oli jyskyttänyt yksi kysymys siitä lähtien, kun tajusin olevani kahden naisen kanssa sängyssä. Missä helvetissä minä olen? kelailin tuota ahdistukseni aihetta. Minulla ei ollut aavistustakaan, että miten olin tänne joutunut. Yhden tiesin kyllä, pillua oli saatu ja kaksin kappalein, joten nyt äkkiä ulos ja kotia kohti!
© Rauno Vääräniemi